top of page
Gold Cards

LOTTO

In juli en augustus is er meer dan de Jackpot te winnen bij Lotto. Bij elke Lotto-trekking tijdens de zomermaanden zijn er gegarandeerd 400 winnaars van € 1.000 bovenop de Jackpot. 

Elke woensdag en zaterdag om 19u is er een nieuwe Lotto-trekking. Kies je 6 geluksnummers, en wie weet doe jij binnenkort volledig je ding als Lotto-miljonair

EUROMILLIONS

EuroMillions is een loterijspel van de Nationale Loterij, georganiseerd in samenwerking met 10 loterijen van 9 Europese landen: Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg.

Met EuroMillions maak je elke dinsdag en vrijdag kans om schandalig rijk te worden met een Jackpot die schommelt tussen de € 17.000.000 en € 200.000.000.

Luxury Car Interior
Champaign Bottle and Glasses

JOKER+

Wist je dat er met Joker+ dagelijks een Jackpot te winnen is van minimum € 200.000 ? De resultaten tonen het aan… Vele winnaars hebben de sterren al hun vertrouwen geschonken. 

Waar wacht jij nog op ? Mis je dagelijkse kans niet meer !

KENO

Keno is het enige spel van de Nationale Loterij dat je toelaat om te winnen zelfs wanneer je geen enkel nummer juist hebt. Dankzij Keno kan je tot € 2.500.000 per dag winnen. 

Je kan niet enkel iedere dag spelen met Keno, je kan ook iedere dag winnen! Zelfs op zon- en feestdagen!

Aerial View of an Estate Home
A Waiter Serving a Drink

PICK 3

Kies jouw lucky threesome uit een reeks van negen cijfers. Je kan inzetten op verschillende mogelijkheden: juiste volgorde, juiste cijfers in de verkeerde volgorde, eerste twee juist, laatste twee juist.

Je maakt dagelijks kans om tot 500 euro te winnen. Je kan niet enkel iedere dag spelen met Pick3, je kan ook iedere dag winnen! Zelfs op zon- en feestdagen!

EXTRA LOTTO

Elk moment is goed om Lotto te spelen. Maar sommige momenten zijn zo bijzonder dat ze simpelweg een extra trekking verdienen. Nieuwjaar, Kerstmis, Vrijdag de Dertiende, allemaal zijn het dagen waarop je wel eens net dat tikkeltje extra geluk zou kunnen hebben.

 

En als de Jackpot niet valt bij een Extra Lotto-trekking, dan heeft iedereen geluk, want dan is er nog meer te winnen bij een volgende (Extra) Lotto-trekking.

A Yacht at Sea
Stage Mist

CONTACT

Bedankt voor uw aanvraag!

CONTACT

Tel.: 011 91 90 57

Email:  hym4@hotmail.com

OPENINGSUREN

di-vr: 9u-18u

za: 9u-18u

zo: 10u-18u

maan- en feestdagen gesloten

ONS ADRES

Luikersteenweg 632a

BE-3920 Lommel

bottom of page